„За първи път идвам в тази зала в Сандански, но мога да Ви уверя, че сме направили над 50 такива в България. „Арена Армеец“ е една от най-големите. Нови големи зали има в София, Пловдив и Бургас, Ямбол и др. Тук и плувен басейн ще направим.
Опонентите ни казваха, че “хвърлям“ пари през джипката – ето това са „хвърлените“ пари. Или за АМ „Струма“ са хвърлените пари? Щяхме да сме минали Кресна, а сега най-големите мостове и съоръжения стоят непипнати 2 години. Защо хората трябва да пътуват през Кресна 40 минути? Защо? Защото дойдоха двама от “Харвард” да ни научат! В последния си работен ден Борислав Сандов зачеркна целия проект за „Струма“, защото на Киро баща му така бил казал. С последното постановление единствено успяхме да завършим моста при Симитли. Иначе и той нямаше да е направен!“ Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Сандански.

„Сега, ако на 2 октомври не сме с голям процент разлика, ще изгубим парите за „Струма“, а Кресна никога няма да я има. “Промяната” Ви обират всеки ден. По 30 милиона лева на ден Ви вадят от джоба. По 30 млн. лв. на ден отиват в Швейцария. Говорим го от месеци“, коментира още той.

„Всеки ден говорят лъжи! България е основен износител на храни като жито и слънчоглед – защо при нас е най-скъпо олиото. И ток имаме – пак е най-скъп.
ГЕРБ има най-добрите експерти. Най-младите и умните хора са при нас. Делян Добрев е учил в САЩ с Асен Василев, но не се научи да прави схеми като него. Всяка седмица теглиха по 500 млн. лв. За две години нищо хубаво не се случи, освен това, което ние оставихме. Църкви, джамии, манастири. От какво не са доволни хората от ГЕРБ? Винаги може по-добре – затова и имаме млади кадри, които се учат. Държавата обаче не е училище. Няма оправяне като се изхарчат милиарди. 2 години „Хемус“ щеше да върви със „Струма“, която вече щеше да се завършва. Кръстихме си програмата за управление „План за възстановяване след кризата“ – хаос във всичко, когато я четете ще направите информиран избор. Ако „Лукойл“ не искат да свалят бензина на 2.20 лв., то ние ще им наложим левче мито. 12 години беше така. Не два дни. Както го правихме 12 години – така ГЕРБ ще го направи отново. Ще върна и цената на олиото. Можем!
Когато българите разберат как „промяната“ се облагодетелства от тях, няма да ги класират нито втори, нито трети. А това са милиарди откраднати. България харчи 3 милиарда литра горива на година. По левче по „Трънския“ курс – 3.5 млрд. лв излизат от България за година. “Промяната“ иска да ни довърши. Европа и Америка вече знае за измамата на „промяната“. Затова Киро казва всеки път, че никой не може да го принуди да са в коалиция с ГЕРБ. Ял съм хора? Чували, пари, банки – лъжи! Затова дадох Кирил Петков на съд. Компроматите са ги правили много добре подготвени в измамите хора“, каза още Борисов.


Share Follow

Leave A Reply