ГЕРБ е отговорна партия, която търси начин за обединението на нацията, за съединението на силата за излизане от кризата. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с членове и симпатизанти на партията в Ловеч.

„ГЕРБ сме отговорни и търсим път за единението на нацията, за съединението на силата, за да излезем от кризата. Какво ще постигнем с тази омраза? Народът трябва да бъде единен и всеки политик, който си позволява да разединява народа, трябва да получи шамар от него и ще го получи на изборите“, заяви Борисов.

Той коментира, че ако стротелството на АМ „Хемус“ не беше замразено от кабинета на „Промяната“, е можел да стигне до града. Той цитира днешното изказване на регионалния министър Иван Шишков, който заяви, че спирането на нейното изграждане е идиотия.

„Днес Шишков каза, че спирането на „Хемус“ е идиотия. Идиотия може да се извърши само от идиоти“, каза Борисов. Година и половина, две се наслушахме на лъжи, а фактът е, че АМ Хемус я няма. В далечината като пътувате, виждате готовите мостове, но заради хаоса, който управляваше, е в застой. Към Търговище е готова магистралата, но не я откриват, защото ще трябва да ни поканят, понеже е благодарение на нас“, допълни той.

В коментара си за предизборната кампания припомни известни български пословици.

„Обичат да заплашват – българският народ има страшно много поговорки – „Който нож вади, от нож умира“, „Който гроб копае другимо, сам пада в него“, каза Борисов.

„Управлението на държавата изисква отговорност. Това не разбраха анимационните герои Киро и Асен! Ще настояваме европейските институции да разследват шайката на Промяната“, заяви по темата Десислава Атанасова.


Share Follow

Leave A Reply