От ГЕРБ още веднъж потвърдиха позицията си, заявена вчера, че не желаят на първото заседание на парламента другата сряда да присъства руският посланик у нас Елеонора Митрофанова. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов във видео, публикувано в официалната му страница във фейсбук. „Като се видите утре заедно с другите политически партии направете така, че да е нежелана Митрофанова на първото заседание на парламента“, обърна се Борисов към председателя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова и допълни: „Няма да влезем на заседание на Народното събрание, ако г-жа Митрофанова дойде. Надявам се тя да направи този жест и да не проваля първото заседание на парламента.”

бгнес

„Митрофанова е нежелана на откриването на парламента, вчера ГЕРБ излезе с писмена позиция“, отговори му Десислава Атанасова.

снимка: БГНЕС

Борисов заяви още веднъж, че по тази тема е категоричен, независимо от различните мнения. „По темата война, Украйна, агресия на Путин в Украйна, моля всеки, който има различно мнение по различни теми – да го изразява, но по тази тема няма да правя компромис с никого“, допълни той.


Share Follow

Leave A Reply