След като най-накрая депутатите избраха председател на парламента най-голяма парламентарно представена партия ГЕРБ вече започна разговори за кабинет.

снимка: БГНЕС

„Изборът на г-н Рашидов беше неочаквано бърз, аз очаквах, че ще отнеме седмица”, коментира в студиото на „Събуди се” народният представител от ПГ на ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син. Според него парламентът изключително бързо е избрал председател на фона на случващото се през последните две години. По думите му висшият пилотаж е как да се сглоби управление, а не как да се избере председател.

Любен Дилов-син коментира това, че „Демократична България” направи предложение да бъде избран най-възрастният депутат за председател, а по-късно гласува против.

„Демократична България” като всички много интелигентни хора са в постоянен конфликт със самите себе си и не могат да разберат какво правят”, каза Дилов.

Според него би бил много непреиемлив вариантът Държавният бюджет да стане жертва на политически игри.

Любен Дилов-син коментира и доходите на българите. По думите му финансовата програма на ГЕРБ-СДС е била най-консервативната от всичко, което се е предлагало преди изборите.

„Тя предвижда увеличение на доходите, но при много ясна процедура откъде се взимат парите. Големият проблем на управлението на „Продължаваме Промяната” беше, че те непрекъснато предлагаха и наддаваха повишение, без в нито един момент да кажат друг източник на средства, освен заеми”, категоричен е народният представител.


Share Follow

Leave A Reply