От „Продължаваме Промяната“ заявиха, че готвят искане за оставката на председателя на Народното събрание Вежди Рашидов.

„Моята процедура е за начина на водене не само на заседанията на НС, но и Вашето ръководство на администрацията на НС. При вашия избор, вие ни четохте есемеси от 50-60 човека, които са ви молили да останете, включително и великия Христо Стоичков, който е плакал по телефона. Всеки има своите симпатизанти и привърженици. По начина на водене на заседанията, аз смятах, че след „кърджалийското чудо“, няма да използвам квалификациите, които нежно употребяваше г-н Борисов за този човек, сме стигнали дъното, но явно продължаваме да дълбаем в калта“, заяви от парламентарната трибуна Иво Атанасов от „Продълаваме Промяната“.

„Преди един ден пред вашия кабинет видях представители на гражданско движение БОЕЦ, които вие не искахте да приемете и които Ви чакаха да Ви предадат едно листче и една папка. Казаха ми, че в тази папка са събрани документи за лицето Стефания Караславова. Помолиха ме тази папка да Ви я предам и тя е при мен“, обясни Атанасов.

„Касае се за 3 одиторски доклада за закононарушения на това лице и ако Вие сте запознати със служебното досие на това лице, вариантите са два, или да изпълнявате поръчки на Деси Атанасова и тя да ръководи вашите административни действия или да продължавате с калинките на ГЕРБ и със схемите на злоупотреби. Това са двата варианта, г-н Председател“, каза Атасанов.


Share Follow

Leave A Reply