„Животът не е само пенсии. Ние давахме по 50 лв. Ето, други искат стадион. 10 детски градини строим в Пловдив. Животът си върви. Светът върви към война, а ние си говорим, че ще правим тунел. Къде им е мостът, къде им е Черно море магистралата. Лъжа, лъжа, лъжа. Кирил Петков е последният, който може да говори за прозрачност. Той пазаруваше депутатите на ИТН – по лаборатории, апартаменти. Искаме нормални отношение. Видно е, че с тях коалиция не може да се направи. Важно беше за мене двата съюза, в която членуваме, ЕС и НАТО, да ги подкрепим. И с огромни мнозинства подкрепихме“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той уточни, че ГЕРБ говори и с други партии, не само в ПП.

„Искаме да има правителство. На Запарожие руснаците и украинците се бият всеки ден. И ние трябва да мислим всеки ден. Търпеливо, без его и емоции трябва да видим с кой мандат правителство може да има. Асен Василев няма да гласува за ф-16, ние ще ги свалим. Не сме Слави Трифонов. Искаме един консултатитев съвет при президента. Той е мъдър човек и няма да остави държавата без правителство и парламент“, каза Борисов.

„Какво стана с язовирите, какво – с ББР. И поне има щатни предавания – не им правите услуга. Аз съм оптимист, че ще има правителство. Трябва да го направим всички, ако сме отговорни. Аз не бягам от отговорност, защото съм правил 3 правителства.  Най-лошото е служебен кабинет без парламент пред трета световна война или ядрена авария. Имаме воля и капацитет, но с 67 депутати не можем да направим правителство“, поясни Борисов.

Той обяви, че ГЕРБ ще издигне нова кандидатура за кмет, въпреки че Зико направил много добри неща.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в град Пловдив. Той  проверява строежа на „Колежа“, стадионът на“ Ботев Пловдив“.

Направете това, което има на етапите. Искам да ги видя, за да се играе мач. Искам да е еталон“, прикани домакините Борисов.

„Сега ви гледам всичките – и „Левски“ искат козирки. Трябва да работите. Искам да видя какво е направено. Мостът ви е стар, но това си е работа на пловдивчани. Ако не ви трябва, не го правете“, смъмри строителите той. „Това, което зависеше от нас за финансиране, сме го направили. Върви добре, като гледам.


Share Follow

Leave A Reply