Бившият служебен премиер Стефан Янев се оплака във фейсбук от атака по негов адрес. Според него зад „хейта“ стоят тролове и реални профили, които имат Поръчители. Публикуваме без редакторска намеса статуса на лидера на „Български възход“.

 

„Вчера след поста ми във връзка с мъжка Задушница по мой адрес се изсипа безумен ХЕЙТ. Откъде тази омраза? Откъде тази злост? Тролски мрежи, регистрирани през юни-юли 2018 г. (за хората от „Мрежата“ са ясни собственици и поръчителите), изляха тонове отрова през информационната система. ЗАЩО? Отговорът за мен е ясен: КОЙТО ПЛАЩА, ПОРЪЧВА МУЗИКАТА. Ясно е, че имам опоненти, които са ме „поръчали“ – това е част от играта. Когато съм приел да стана публична личност, съм поел и риска да участвам в подобни „игри“, за които трябва да плащам с цената на личния си комфорт. Заболя ме, когато иначе реални хора с реални профили, манипулирани от Поръчителите, се връзват на тяхната пропаганда. Зададох си въпроса: Как така маргинали и психопати определят дневния ред на обществото? Защо го допускаме? Отговорът, който намерих за себе си, е, че се загубихме в обема на постъпваща информация и станахме подвластни на принципа „Пише го, значи е вярно!“, допуснахме да станем част от безумието интернет тълпа. Как да излезем от ситуацията? Какво е решението? Отговорът, който ми изплува, е цитат от Дж.Ф.Кенеди: „Никога не питай какво държавата е направила за теб, а какво ти си направил за държавата!“. На 22.11.1963 г. в Далас скоропостижно почина най-младият и реформаторски президент на САЩ. От днес, до 22.11.2022 г., ще качвам по един негов цитат и ще го трансформирам към мислещата и искаща истината част от мрежата. „Никога не питай какво ми казва постът отсреща, а какво личността зад него е направила за обществото!”.


Share Follow

1 коментар

  1. От къде ли боклук продажен, ти ли не знаеш , лъга безсрамно народа си преди изборите с патриотични мантри знаейки много добре че си слуга продажна и служиш на мракобесните интереси на наглите кравари срещу националния български интерес и срещу братска Русия. Така че не ми се прави на паднал от небето. Омразата е най-малкото ти наказание ти си за затвора ако имахме съдебна система, служеща на народа.
    Така че МЛЪК продажник долен.

Leave A Reply