„Връщането на хартиената бюлетина е страшен срам. Това е нещо като куверт, с който Корнелия Нинова да влезе в новото управление.“ Такива критики отправи към лидера на левицата, бившият депутат и член на партията Кирил Добрев във фейсбук.

снимка: БГНЕС

„Нинова показа как в политика дадената дума на политически лидер не тежи и че можеш да си сменяш мнението, когато пожелаеш, независимо колко хора са работили за това. За Нинова няма никакво значение, че при хартиени бюлетини в секции 8 и 10 в Луковит ГЕРБ има 561 гласа, а с машини 57. Тя пое ръководството на партията с близо един милион гласа и успя да ги намали до 200 хиляди.“, пише още Добрев.

„Мечтата ръководството, което сега управляват БСП, е тя да бъде малка партия. Когато става въпрос за шепа хора, можеш лесно да ги манипулираш. БСП беше приведена от голяма лява партия до политически проект за включване във властта. След организационната ликвидация на БСП, днес нямаме председател, а монарх. Монархът може да си отиде по няколко начина. Единият е по естествен път, вторият е ако сам благоволи, а третият е чрез революция.“, казва още през фейсбук Кирил Добрев.

 

„Няма изненада с това какво се случва с хора, несъгласни с Корнелия Нинова – тя все пак уволни всички неудобно и несъгласни с нейното мнение дори и служители на деловодството на Позитано 20. БСП от единствената алтернатива на ГЕРБ се превърна в пета политическа сила. Онзи ден имаше блиц-контрол в парламента. Всяка партия имаше възможност да зададе по два въпроса към кабинета. Времето не стигна до БСП, за да си зададе въпросите. Парламентарното време свърши, без да сме чули какво имат да попитат депутатите на БСП. Това е отражението на състоянието на БСП в момента – няма време да се изкаже, камо ли да прави политика. БСП от единствената алтернатива на ГЕРБ се превърна в пета политическа сила. Онзи ден имаше блиц-контрол в парламента. Всяка партия имаше възможност да зададе по два въпроса към кабинета. Времето не стигна до БСП, за да си зададе въпросите. Парламентарното време свърши, без да сме чули какво имат да попитат депутатите на БСП. Това е отражението на състоянието на БСП в момента – няма време да се изкаже, камо ли да прави политика.“, категоричен е Кирил Добрев.


Share Follow

Leave A Reply