Губим дни наред парламентарно време. Грозните сцени и среднощните скандали, в които се повтаря едно и също, са плод на умишлени действия „Демократична България“ и „Продължаваме Промяната“, обясни зам.-председател на НС и депутат от „Възраждане“ Цончо Ганев пред БНТ. Ще гласуваме за машинното гласуване и запазване на сегашното състояние на Избирателния кодекс, уточни той.

снимка: БГНЕС

Партията на Костадин Костадинов организира протест в София срещу влизането в еврозоната и въвеждането на еврото. Протестът ще се състои на 3 декември.

„Няма сигурност в банковата система, няма да паднат лихвите по кредитите, нито ще получим икономическа стабилност. България няма място и в Шенген“, каза още Цончо Ганев и подчерта, че в момента България се намира в тежка икономическа и енергийна криза.

Според Цончо Ганев страната ни трябва да принуди „Лукойл“ да започне да плаща данъци в България. Той коментира и стрелбата срещу българския клуб в Охрид.

Цончо Ганев поясни, че тя е вследствие на българската скупена политика. Министерството на външните работи в Македония не иска да признае историческите истини, уточни Цончо Ганев.

По думите му българската армия трябва да бъде изпратена да опазва границата.

„Не искаме постове и участие в изпълнителната власт. Българско правителство или мнозинство, което се сформира, ще получи подкрепа от „Възраждане“, ако първото решение на следващото правителство е оттегляне влизането на България в еврозоната, ако на Брюксел се каже, че страната ни прекратява Плана за възстановяване и устойчивост в частта енергетика, ако се свика референдум „Трябва ли са сме част от НАТО или не трябва“. Който иска да прави правителство и да получи подкрепа от „Възраждане“ не е нужно да ни предлага постове, трябва да говорим за политики“, каза още Цончо Ганев.


Share Follow

Leave A Reply