Симбиозата между президента Румен Радев и Герб през последните 3-4 месеца е много силна. Между ГЕРБ и държавния глава има координирани действия във всички сектори. Това заяви депутатът от „Продължаваме промяната“ Радостин Василев по Нова телевизия в отговор на острите думи на държавни глава към тях.

„През последните 3-4 месеца симбиозата между президента Румен Радев и ГЕРБ е много силна. Във всички сектори има координирани действия между ГЕРБ и държавния глава. Мога да ви кажа за такива в сферата на спорта, където се връщат корумпирани хора“, заяви Василев.

Той обяви, че не знае къде са се срещали ГЕРБ с Радев, но при положение че до тях достига такава информация, значи е вярно.

„Недопустимо е държавен глава да говори по този начин, с тези думи“, каза депутатът от ПП.

По думите на Василев преди време същото се е случило и с „Има такъв народ“, които първи са го подкрепили, а след това Радев е забравил за тях. „Президентът играе своя игра“, каза Василев.

Относно „Евролаб“ той обясни, че на няколко поредни дела не се явил представител на Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ), което според него се прави, за да спечели частната фирма.


Share Follow

Leave A Reply