Не е известно какво пише в папката на издигнатия за кандидат за премиер от ГЕРБ-СДС. Изненадата ще е приятна. Това заяви в „Денят започва с Георги Любенов“ Радомир Чолаков от ГЕРБ. По думите му ще бъдат предложени само експерти, които ще са с профила на проф. Николай Габровски.

„Не знам какво пише в папката на проф. Габровски, но съм сигурен, че ще ни изненада приятно, заяви в „Денят започва с Георги Любенов“ Радомир Чолаков от ГЕРБ. Умни и успешни, хора, на които трудно можеш да кажеш този не става. Нека да оставим нашите колеги специално от БСП и „Демократична България“ да преценяват в следващите часове искат ли да постъпят отговорно или ще продължават да са заложници на „Продължаваме Промяната“, ДПС са казали, че ще подкрепят правителството на проф. Габровски“, допълни Радомир Чолаков.

Чолаков поясни, че едно правителство не се избира с идеята да бъде свалено след 3 или 6 месеца, не трябва да се поставя времеви хоризонт.

„Проф. Габровски и съставът на кабинета, който той утре ще предложи, ще бъде най-доброто, което в момента България може да даде като управление. То или ще бъде подкрепено с този мандат, с първия най-добре, или, както Борисов каза, нека да бъде подкрепено с третия, но ще бъде същото, или ще отидем на избори и след изборите пак ще предложим същото. Ние ще очакваме правителството на проф. Габровски да бъде подкрепено с третия мандат“, коментира Радомир Чолаков.

Според Радомир Чолаков парадоксът при плаващите мнозинства е, че могат да произвеждат само добри решения.


Share Follow

Leave A Reply