“Това, което се случва в момента в българския политически живот, е абсолютен водевил. Не, не е водевил – това е някаква българска жалка нелепица. Всички знаят, че няма как да стане правителство, но всички, като някакви много лоши актьори, играят този жалък театър, че все едно правителството е само на една ръка разстояние.” Това написа на официалния си профил във фейсбук Слави Трифонов по повод опитите на парламентарно представените групи да съставят правителство.

“Обвинения, обиди, обещания, лъжи, шарлатании и всякаква позьорщина, само и само да оставят впечатление, че вършат работа и отговорно и загрижено ще оправят нещата, кризите и ще ръководят този изстрадал български народ”, пише още лидерът на „Има такъв народ“.

Коментарът на Трифонов продължава: „И, разбира се, медиите зорко снимат целия този театър на абсурда, канят до болка познатите политически анализатори, те мъдро обясняват как стоят нещата и всичко е както трябва. Разбира се, важният въпрос е кой вярва на цялата тази история и на кого му пука. Естествено, ако аз бях в парламента, за всичко щях да съм виновен аз. Но не съм. Така че аз не съм важен. И за добро или за лошо съм просто зрител.


Share Follow

Leave A Reply