„Мъчи ме един въпрос. Дали кандидатът за министър-председател на „Продължаваме промяната“ акад. Николай Денков е знаел, че като е бил зам.-министър в кабинет на Бойко Борисов през 2014 г., всъщност е работил за един мафиот и е обслужвал с решенията си мафията“, това написа на личния си профил във фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Станислав Трифонов.

Думите му идват, след като по-рано днес на пресконференция съпредседателите на ПП Кирил Петков и Асен Василев обявиха, че ще изпълнят втория мандат и ще предложат за премиер бившия министър на образованието Николай Денков.

„Ако това е било така, значи акад. Денков е бил част от отбора на мафията през 2014 г. Днес обаче акад. Денков е лъскаво опакован в нова роля – почтен и независим кандидат от „А“ отбора на “Промяната”, написа още Трифонов в социалните мрежи.

„Защо? Защото лицемерието и шарлатанията трябва да бъдат скрити зад правителство на малцинството, което да изпълни единствената мечта на хора като Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов, а тя е те да са на власт. Дори тази власт да мине през подкрепата на мафията и синджирът впоследствие, с който Бойко Борисов ще ги държи изкъсо.


Share Follow

Leave A Reply