Кирил Добрев за Корнелия Нинова – „Като гледам тая жена как го е подкарала, накрая ще останем само аз и тя – тя от инат, аз по убеждение“. Това каза в интервю за БТВ Кирил Добрев от БСП.

В края на миналата година той беше изключен от партията, но съдът обяви отстраняването му за незаконно и го възстанови като член на БСП.

По думите на Добрев и проф. Николай Габровси, и акад. Николай Денков са изключително ерудирани личности и трябва да се гордеем, че са кандидати за премиери, но проблемът е, че накрая решават партиите. „Политиците, които са в парламента, трябва да намерят път един към друг, ако искат да бъде разрешена политическата криза, в противен случай отново отиваме на избори“, коментира социалистът.

По-скоро на шега Добрев очерта като възможен редовен кабинет с третия мандат, ако бъде връчен на Стефан Янев, в който Корнелия Нинова е вицепремиер.

„На БСП ѝ е необходима революция, ако искаме да я върнем отново в играта. Ако не, оставаме в европейската история като поредната бивша комунистическа партия, която е изчезнала“, каза още Кирил Добрев.


Share Follow

Leave A Reply