Британската полиция съобщи, че е започнало разследване за убийство, след като жена загина, а няколко души са били ранени при инцидент със стрелба близо до Ливърпул, предаде ДПА, цитирана от Нова тв. Мърсисайдската полиция съобщи, че органите на реда са били повикани в гостилница в Уолъси Вилидж малко преди полунощ в събота след съобщения за изстрели.

 

Млада жена е била откарана в болница с огнестрелна рана и по-късно е починала, съобщиха от полицията. Трима мъже също са били откарани в болница с огнестрелни рани. Имало е ранени и други хора при инцидента, информира полицията.

Детектив Дейвид МакКогрийн заяви: „Разследването е в много ранен етап, става дума за наистина шокиращ и ужасяващ инцидент, който се е случил точно преди Коледа в оживено заведение, пълно с млади хора”, обясни той.

МакКогрийн допълни, че на мястото на инцидента се намират полицейски екипи, които разследват какво точно се е случило.

„Една жена е загубила трагично живота си на Коледа, докато няколко души се лекуват в болница и нашите мисли и съболезнования са със семейството на жертвата”, допълни детективът.

Той призова всеки, който вчера е бил в гостилницата и е станал свидетел на инцидента или има мобилен телефон или записи от камери за видеонаблюдение на случилото се, да се свърже с полицията, тъй като може да разполага с информация, която е от съществено значение за разследването.


Share Follow

Leave A Reply