„Учудвате ли се?! Вече сме в предизборна кампания и компроматите, които извират от ГЕРБ, ще извират още повече. Търговията и със специална продукция в България е свободна“. Това заяви председателят на „Демократи за силна България“, ген. Атанас Атанасов по повод думите на лидерът на ГЕРБ, Бойко Борисов, че представители на правителството на „Продължаваме промяната“ са забогатели заради посредничеството за оръжие с Украйна.

снимка: БГНЕС

 

Той посочи какво е заявил Зеленски, когато Атанасов е бил част от делегацията при украинския президент.

„Важното е друго. Аз бях част от делегацията на премиера Петков, когато ходихме в Украйна и срещата със Зеленски. Знаете ли кое беше основното изречение на разговорите в един бункер? Г-н Зеленски каза: Благодаря на българското правителство, че не пречи на нашите търговски отношения с вашата военна индустрия“, обясни Атанас Атанасов, цитиран от БТА.

Той каза пред журналисти, че очаква да получи мандат да водят преговори за съвместно явяване на „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ на предсрочните парламентарни избори. Атанасов посочи, че си поставят за цел да са първа политическа сила, защото е много важно кой ще управлява страната до местните избори.


Share Follow

Leave A Reply