Започваме голямото обединение на всички демократични общности. Това заяви съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков.

“Днес ще видите първата стъпка на един процес, който се казва обединението на добрите сили. Всички демократични общности, партии, хора с каузи, с идея България да бъде просперираща държава, започваме голямото обединение”, заяви Петков.

Той заяви още, че този процес ще продължи като лавина през следващите три месеца.

снимка: БГНЕС

 

Петков е поканен като гост на националното съвещание на „Демократи за силна България“, на което ще се реши дали да се коалират с „Продължаваме промяната“ на изборите през април.

“Надеждата на всички българи, че обединението прави силата, че заедно можем повече ще се случи през точно такива стъпки, които започваме днес. Тук сме да уважим нашите партньори от “Демократи за силна България”, за да започнем този процес, който ще е много по-голям, отколкото сбора на няколко партии”, добави Петков.

Според него добрите сили са се фрагментирали и сега те ще бъдат обединени. “Всички хора от задкулисието ще започнат да се страхуват”, добави Петков.


Share Follow

Leave A Reply