Андрей Гюров от „Продължаваме промяната“ изрази мнение, че няма да има човек от партията в списъка „Магнитски“.

Не мисля, че ще видим човек от ПП в списъка „Магнитски“. В България трябва да активираме собствената си имунна система, защото явно прокуратурата е безсилна и бездейства. Ние имаме само един механизъм – на предсрочните парламентарни избори на 2 април можем да напишем нашия собствен „Магнитски“ лист кои са лошите хора и как могат да бъдат изолирани от политическия процес, подчерта Андрей Гюров пред БТВ.

бгнес

По думите му Лена Бориславова е активна част от партията.

„Лена Бориславова участва в изпълнителната власт на партията. Бориславова е активна част от „Продължаваме промяната“, отговори Гюров на въпрос за бившия говорител на кабинета „Петков“.

„БСП не са предвидим партньор, това е ясно и по напускащите вид ни лица от левицата – евродепутати, кметове и общественици“, допълни той.

Той обясни, че не е толкова важен въпросът за партийните листи, кой колко места ще вземе, къде ще има и къде няма да има водачи. Не е въпросът дали съответният човек е от ПП или от ДБ, а е важно да се убедят хората, че да се случат промените е да се извадят най-правилните хора, които да повлекат колкото се може повече избиратели, за да сме първи на изборите, отбеляза Гюров.


Share Follow

Leave A Reply