Социалната мрежа Фейсбук стана арена на задочна словесна престрелка между Настимир Ананиев от „Продължаваме Промяната“ и лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов. Повод – твърдения на Трифонов, че Ананиев е свързан с NEXO.

Снимка: БГНЕС

Ананиев обяви в социалната мрежа, че е завел дела срещу Слави Трифонов и Тома Биков /ГЕРБ/ за „лъжите и клеветите“ по негов адрес. В публикацията си Ананиев пише още: „Интересно дали затова Трифонов се засили да става пак кандидат депутат – за да се пази с имунитета си. Никой не им дава право да клеветят и правят внушения!“.

Няколко часа по-късно Слави Трифонов също отговори с публикация във Фейсбук. В нея той коментира това, че Ананиев ще го съди за клевета и отговаря: „Да заповяда. Ама вижте по-натам какво внушение прави любимецът ми Насти – значи, според него, аз толкова много съм се уплашил, че чак съм принуден да стана депутат, за да се спася с депутатски имунитет от това колосално дело за 5 хиляди лева. Признавам си – отдавна не се бях смял така. Може би за последно се смях така, когато Насти си снимаше шкембето, докато изпълняваше българския химн. Браво, Насти! Тук бих цитирал твоя колега, депутата Христо – “Нема да спираш, ти си велик. Международен артист.”
Припомняме, че още през януари Ананиев заяви пред журналисти, че ще предприеме конкретни съдебни действия срещу всеки, който уронва репутацията и доброто му име и го замесва в скандали.


Share Follow

Leave A Reply