Две лъжи бяха опровергани вчера от живота и от партиите. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти и членове на партията от Любимец. Борисов визира обвиненията и действията, насочени към партията му от „Продължаваме промяната“

„И както се казва в една стара песен: „Не аз, животът ще ви го върне“. И той им го върна. Деца умират. Но когато ние идвахме тук, когато в Харманли имаше протести, ние направихме така, че България да бъде пример за нулева миграция и етническа толерантност.“, допълни Борисов по повод ПП.

Бойко Рашков и ПП доведоха до това по пътищата на България да настане ад, отправи още едно обвинение лидерът на ГЕРБ. Даваха страната ни за пример в опазването на границата, напомни Бойко Борисов. Вина за стиуацията с пътищата имат и всички политически лидери, които не съставиха правителство, категоричен е бившият премиер.

снимка: БГНЕС

Според Борисов служебните министри нямат вина. „Те толкова си могат, те не са избирани“, обясни лидерът на ГЕРБ. По думите му всички политици абдикират от основните си задължения да се състави редовно правителство след изборите. „За съжаление това струва полицейски, детски и човешки животи“, каза Борисов.


Share Follow

Leave A Reply