Общинският съвет на БСП-Перник проведе заседание, на което с пълно единодушие избра Делка Георгиева за временен председател на партията в града и Иван Димитров за делегиран член на Областния съвет, на мястото на подалите оставка общински и областен председател.

На заседанието са били обсъдени документите от проведеното заседание на Конгреса, набелязани са организационни мерки за преодоляване на слабостите в работата на организацията и е даден старт на подготовката за предстоящите парламентарни избори, съобщават от БСП.

 

От пресцентъра на социалистическата партия посочват още, че освен въпреки обявените медийно оставки на общинския и областния председател, до момента няма депозирани документи за други напуснали членове на партията.

Общинското ръководство на организацията е призовало партийните членове да не се поддават на натиск и да се включат активно в предстоящата кампания. На заседанието са присъствали и кметът на квартал „Църква“ – Радослав Динев, заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров и членът на ИБ Бриго Аспарухов.


Share Follow

Leave A Reply