„Ръководството на ПП трябва или да ревизира решението на коалицията с ДБ и да върнат лидерството в София-област на „Продължаваме промяната“ и на нашия екип, или нашия екип си тръгва“. Това зяави в ефира на БТВ Александър Дунчев от ПП.

Дунчев обясни, че той и неговия екип не са се отказали от изборите, а че протестират срещу един опит София-област да бъде дадена на ДБ с безпринципно решение, „Без да се отчита спецификацията и усилията ни да я отвюваме от мафията“, уточни Дунчев.

Дунчев разказа и за разговор между него и Кирил Петков от петък.

„В петък ми се обяжда Кирил и ми казва- „ти нали си съгласен да си втори“. Аз бях в гората в Ихтиман и правих разследване. Казах му, че нямам проблем – аз съм по каузите, не по местата. Съобщих на моя екип и какво е взето като решение на Изпълнителния съвет – те изригнаха. Те алармираха, че това е предателство срещу този екип и техните усилия“, разказа Дунчев.

Разговорът с Кирил петков беше доста отчайваш, а днес трябва да сме конструктивни. Ще съсипем изборите, ако разкажа всичко. Днес желанието ни е да ревизират решението“, обясни Александър Дунчев.


Share Follow

Leave A Reply