Досега не съм имал по-лесна кампания. Две години нито стотинка по европроектите. Хаос, разруха, застой. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.

Той подчерта, че инфлацията е „чудовищна“.

„Какво стана с инфлацията – чудовищна е. Ние давахме по 50 лева и те ги усещаха. Сега инфлацията е 100%“, посочи той. „Сега спекулата цъфти“, допълни той.

Снимка: БГНЕС

Борисов коментира и проблемът със нелегалната миграция.

„Миграцията – разградиха всичко. Тя тази ограда не е предпазно съоръжение, тя е да помага на граничарите. Имаме воля, чудесна Гранична полиция. Само техника ни трябва. Чегъртане, накрая обрулиха границата. Всеки ден загинали мигранти по пътищата. За каква охрана по границата говорят?“, не спести критики лидерът на ГЕРБ по повод мигрантския натиск през последните месеци.

 

„По време на войната се зароди най-голямата организирана престъпност. Помните югоембаргото. Смятайте какви „килъри“ се отглеждат в момента“, предупреди Борисов.

„Това, което тези причиниха на България, османлия не го е причинявал. С този мразещ се народ. Те не искат да печелят изборите. Дори невъзможното да стане, да са малко преди нас, ще изпаднат в изолация. Такава, в каквато бяхме и ние, когато спечелихме изборите. На 30 април пак ще се озовем в същата ситуация и юни ще са новите избори. И тогава народът ще ни вика: „За какво сте ни вие?“. Това го направи вдигнатият юмрук, който те си го избраха. Сега ни питат, защо не му искаме импийчмънт. Представете си, че той успее – тогава Илияна Йотова ще прави служебните правителства. Президентът за толкова години се научи. Хубав-лош, вие го избрахте“, обясни лидерът на ГЕРБ.


Share Follow

Leave A Reply