Листите на ГЕРБ са готови, вчера бяха регистрирани във всички области. Нямаме проблем с консенсуса в листите, навлизаме с пълен позитивизъм в предизборната кампания. За нас е ясно, че ще бъдем първа политическа сила, но ПП може и да са пети. Това заяви по НОВА нюз Рая Назарян от ГЕРБ.

Рая Назарян

Според нея няма драма, нито специално отношение при излизането от листите на Петя Аврамова. “Това е вътрешнопартийно решение. Тя остава част от ГЕРБ, ще продължава да работи за партията. Няма негативна равносметка за работата ѝ като регионален министър”, обясни тя. И допълни, че видеонаблюдението е най-голямата гаранция за прозрачност.

“По-голямата част от хората искат да гласуват на хартия. Машинният протокол не е сигурно, че отразява правилно вота. Хората не вярват на технологията, затова обществото трябва да има право на избор”, обобщи Назарян и допълни, че най-голям приоритет на ГЕРБ е инфлацията.

По думите ѝ Рашков е искал да злепостави ГЕРБ пред обществото с думите си за АМ “Хемус”. “Това е злонамерено деяние, което не отговаря на истината. Има лица, привлечени като обвиняеми, те нямат нищо общо с ГЕРБ”, категорична е Назарян.


Share Follow

Leave A Reply