Млада жена от Пловдив е с изгаряния по краката от калъф за телефон. Първоначално не е разбрала от какво може да са изгарянията по краката й.

,,Бях седнала, а телефонът както обикновено го бях сложила върху краката. Около 20 минути да е бил на краката ми, след това станах и усетих някаква странна болка. Докато се прибрах, вече краката ми горяха. Видях три големи червени петна. След като си измих краката, болката продължи”, разказа пред bTV Диана Плачкова.

epa10419685 Spectators take smartphone photos and videos of members of the Jin Wu Koon dance troupe performing a roving lion dance at Paddy’s Markets during Lunar New Year Celebrations in Sydney, Australia, 21 January 2023. EPA/STEVEN SAPHORE AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Плачкова каза, че е забелязала течност около телефона, мислейки, че е от батерията. Оставих телефона в двора, в случай че стане нещо. След това тръгнах към болницата, добави тя. Оказва се, че жената е с изгаряния от първа степен. Тя е настанена за пет дни в болница.

По думите ѝ лекарите са имали съмнения, че изгорената тъкан може да некротизира. Тя каза, че си е закупила калъфа от магазин в Пловдив, а не от интернет. Жената обясни, че ще отнесе няколко калъфа в лаборатория, за да се види каква е течността.


Share Follow

Leave A Reply