Първото място на изборите за партия ГЕРБ не е самоцел, но то е важно като цяло за държавата и хората. Това става ясно от думите на кандидат-депутата на ГЕРБ Николай Нанков. В ефира на НОВА Нанкова обясни и причината за проблемите с инфраструктурата в страната.

снимка: БГНЕС

„Проблемите с пътищата идват от липсата на поддръжката им през последните две години.  Не знам дали строителството е „бутафория”, но според мен трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици.“, каза Нанков.

А за резултата от изборите – Николай Нанков уточни необходимостта ГЕРБ да е първа политическа сила.

„За нас като самоцел първото място на изборите не е толкова важно. Важно е за България и страната да продължи да се развива като стабилна, просперираща и сигурна държава. Затова мисля, че първото място на ГЕРБ е важно за българската държава и за  българите като цяло, защото след две години на лаборантни експерименти с неясни участници, видяхме какви са резултатите – висока инфлация, празни хладилници, убийствени цени на всичко. Мисля, че стабилността биха могли да бъдат върнати само с това ГЕРБ да е първа политическа сила след втори април”.

Той коментира и скорошната проверка на Северната скоростна тангента, която показа, че една трета от асфалта липсва. „Нека ви обясня колко са грешни тезите на архитекта Шишков. Ще започна с това, че не знам дали строителството е „бутафория”, но според мен трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици. Виждаме, че той е един явен участник в предизборната кампания и говори едни тежки неистини”, подчерта Нанков.

Според него проблемите с пътищата идват заради липсата на поддръжката им през последните две години.


Share Follow

Leave A Reply