“Трудно ми е да правя политически анализи, но зад това стоят интереси. Предполагам, че и двете формации (ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ – б.р.) държат сами да управляват, но това е невъзможно. Те и заедно не могат – там има нещо, което не е наред”. Това заяви в ефира на БНТ евродепутатът Андрей Слабаков.

Според него продължава странното политическо говорене “всеки срещу всеки” от сутрин до вечер и нищо смислено не излиза от това.

Днес отбелязваме 100 години от рождението на големия български артист Петър Слабаков. Андрей Слабаков, който е негов син, разказа спомени на незабравимия актьор.

“Баща ми ме възпита да говоря само това, което мисля. Хората си го харесваха и обичаха, защото беше честен, почтен човек, достоен и най-вече свободен. А свободата е нещо много странно, защото някой казва, че живеем в диктатура и затова не сме свободни – не сте свободни, защото вътрешно не сте свободни и няма значение каква е системата”.

Надявам се, че пак ще се появят, ние мислим в една и съща посока. Това бешие една много достойна партия и се надявам отново да намери себе си.


Share Follow

Leave A Reply