БСП сложи началото на промяната – народите искат да са участници във взимането на решения, а не потърпевши. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на заседанието на 49-ия Конгрес на партията. Тя поздрави президентът Радев за наложеното вето върху „грабителския“ Закон за концесиите.

Корнелия Нинова снимка: БГНЕС

Корнелия Нинова
снимка: БГНЕС

По думите ѝ несправедливостта бележи живота ни. „Има друга дума, която най-често чуваме днес и тя е промяна. Промяната започна по волята на народите в света, в Европа и в България. Те поискаха справедливост и се обявиха против малцината, които притежават 97% от богатството в света“, каза тя. „Те въстанаха срещу статуквото, поискаха нови водачи и тези водачи да им върнат достойнството – национално и човешко“, коментира Нинова. „БСП сложи началото на такава промяна с избора на Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент на България.

нинова вигенин

Благодаря ви и поклон за мъдростта ви и труда ви. Вие направихте възможна тази победа. Вие и хилядите социалисти, които представлявате днес тук в залата“, обърна се към делегатите на 49-ия Конгрес Корнелия Нинова. Тя отдаде дължимото уважение и на тези 2 млн. българи, които са им повярвали и призова делегатите да убедят и останалата част от българите да повярват в БСП.


Leave A Reply