„За нас властта не е самоцел, ако българският народ ни упълномощи и даде своето доверие, ще „поемем ръкавицата“. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Днес „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“ внесоха документите си в ЦИК за регистрация на коалицията за участие в предстоящите парламентарни избори.

Каракачанов

„И в предишния мандат ние подкрепихме едно мнозинство в парламента заради части от програмата“, припомни той. „Бяхме готови да вземем третия мандат и бяхме казали какво ще направим – 300 лв. минимална пенсия, нелегалните мигранти – в лагери от закрит тип, повече войска и полиция на границата, балансирана външна политика, подпомагане на българския бизнес“, отбеляза Каракачанов. „Сега мандатът го дава българският народ“, заяви той.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

„Като гледам как ГЕРБ и БСП усърдно преписват нашите програми, мисля, че можем да претендираме не само за авторство, но и за по-добри резултати от тях“, коментира лидерът на ВМРО.
Данчо Хаджиев от НФСБ заяви, че патриотите отиват на изборите с нагласа за победа и всяко след второто място за тях ще бъде разочарование.


Leave A Reply