„В изявленията на лидерите на БСП и ГЕРБ констатирахме невероятно съвпадение с нашите програмни виждания.“ Това каза председателят на ПП НФСБ Валери Симеонов на пресконференция на тема: „Защо ГЕРБ и БСП крадат програмата на НФСБ?“.

5243062

„Изненадани сме от мащабното съвпадение на техните програми с програмата на НФСБ от 2013 година“, заяви той. „Съвпадението показва една непоследователност на ГЕРБ и БСП, защото за по-голяма част от темите сме водили тежки спорове с тях и законопроектите са били отхвърляни“, изтъкна Симеонов. По думите му в навечерието на изборите БСП и ГЕРБ са с идеите на НФСБ „на въоръжение“. „Чудесно е това, че възприемат нашите идеи, защото това е гаранция, че ще бъдат реализирани“, посочи още той.

"Обединени патриоти" снимка: БГНЕС

„Обединени патриоти“
снимка: БГНЕС

„Остава една горчилка, съмнение, според нас, че за съжаление в политическия живот на България водещите политически сили нямат идейна платформа“, обясни председателят на НФСБ. Според него, когато си променяш програмата за всеки избор това означава, че целта на политическата сила, е не да реализира задачите, а просто да обсеби и употреби властта.


Leave A Reply