ДПС се регистрира за предстоящите парламентарни избори. От партията внесоха 6854 подписа. Карадайъ посочи, че на тези избори основни опоненти от едната страна са „системата и системността“, от друга страна са “антисистемата и антисистемността“. „От тази гледна точка ние очакваме на тези избори наистина желанието и волята за промяна да победят”, посочи той и постави категорично ДПС в полето на системните партии, на системността.5307280

„Това нещо може да се види от различните програми на политическите сили. В момента виждаме надпревара в полето на популизма, всички се опитват да бъдат максимално популистични пред българските граждани, ние от ДПС няма да си го позволим. Ние оставаме в полето на системността, имаме ясна изпълнима програма, ясен план за реализация на нашата платформа, на нашата програма. Имаме ясна визия за политическа стабилност и финансова стабилност в страната. Имаме ясна програма за икономическо развитие на страната, за развитие и за по-добро бъдеще на всички български граждани”, посочи той.

Очакванията ни за тези избори са желанието и волята за промяна да победят. Ще се борим за добър резултат. Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ след подаването в ЦИК на документите за регистрация.


Leave A Reply