„Никога не сме се отмятали от идеите си и винаги сме се опитвали да дадем решение на проблемите в държавата. Другите партии преписват от нас тези проблеми и се оказва, че ние сме прави”, заяви  съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов тази сутрин по Нова тв.

Той изрази мнението, че патриотите ще се борят за едно от първите две места. „Няма нужда да ме питат кого ще подкрепим. След като ни преписват програмата, те ще дойдат да ни подкрепят (…) Никога не съм възприемал ролята си в политиката като патерица било на лявото, било на дясното”. Така Каракачанов коментира потенциалните коалиции, като добави, че от партията няма да седнат на една маса с етническите партии.

"Обединени патриоти" снимка: БГНЕС

„Обединени патриоти“
снимка: БГНЕС

„От президентските избори насам наблюдавам една конфронтация между ГЕРБ и БСП на една измислена вълна комунизъм-антикомунизъм. Опитите да се затвори сблъсъкът в тази плоскост е контрапродуктивен. БСП сега започват да отричат всичко, което е направено от предишното правителство. Грешки има и те трябва да бъдат посочвани, но да се отрича абсолютно всичко не е сериозно. Това правеше и ГЕРБ с предишното правителство”, на мнение е още Каракачанов.

„Очаквам, че на хората най-накрая им е омръзнало да си играем на леви и десни, на русофили и русофоби, на комунисти и антикомунисти”, допълни той.


Leave A Reply