„Водачите на листите на ГЕРБ вече са ясни.“ Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред БНТ.

цветанов

„В момента се прави последното съгласуване със съответните областни и общински структури и предполагам, че от петък до понеделник ще бъдат извършени съответните регистрации по места. Водачите вече са ясни, трябва да си изпълним последната процедура с последното съгласуване на структурите и ще бъдат официално обявявани. Но вече са ясни като цяло, така че нямаме никакви проблеми“, заяви Цветанов.

Цветан Цветанов, ГЕРБ, Радомир

По думите му четирима са кандидати за депутати, които ще водят две листи. „Това са Бойко Борисов в 25-и МИР в София и Пловдив-град. Аз ще водя традиционно Велико Търново и Благоевград. Горанов ще води 24-и МИР- София и Силистра. Томислав Дончев ще води 23-ти МИР София и Габрово“, обяви зам.-председателят на ГЕРБ. От думите му стана ясно още, че във Варна срещу Стефан Данаилов ще се изправи Лиляна Павлова, листата в Кърджали ще бъде оглавена от Цвета Караянчева, а в Бургас – от Ивелина Василева.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

По думите му в листите ще има и нови лица. „Ще акцентираме върху тези сфери, в които трябва да има действително сериозно попълнение, както доктори, така и в сферата на образованието, културата, спорта. Предполагам, че някъде около 40% ще има нови лица, които ще участват активно в тази предизборна кампания, но сме запазили и тази приемственост, която е изключителна важна, защото виждаме, че някои от партиите вървят към доста сериозно противопоставяне, което се създава между централна и общински структури“, посочи още Цветан Цветанов.


Leave A Reply