“БСП няма да я има може би след 10-15 години, но ние ще сме тук и ще трябва да отговаряме, ако не сме направили така, че на старите панелни блокове да им се удължи животът.“ Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на откриването на осмия зимен университет на младежката организация към партията в Сандански.

DSC_8868

Цветанов поясни, че програмата за енергийна ефективност, която е обект на атака от други политически партии е насочена към хората. Той апелира всички, които минават край Благоевград да видят променения облик на кварталите. „Санирането се прави за всички жители в старите панелни блокове, които ще пестят от пари за отопление с повишаване на енергийната ефективност. В Благоевград ще видите ефекта от програмата както визуално, така и за самите хора. ГЕРБ работи за хората, а не краде от програмата, както казват от БСП, защото санирането е ориентирано към самите хора. След 10 – 15 години БСП може би няма да ги има, но ние ще останем в България и ще продължим да правим политики в интерес на хората“, коментира заместник-председателят на ГЕРБ.

WhatsApp Image 2017-02-25 at 11.16.49

От неговите думи стана ясно, че партията може да покаже реални резултати от своето управление през годините – “ПП ГЕРБ наложи стандарт за изграждането на магистрали. Докато БСП управляваше беше спряно изграждането на магистрала “Струма“, но при втория кабинет на Борисов бе възстановено. Създаването на добра инфраструктура създава условията за инвестиции, туризъм и удобство на хората при пътуване. Хората не трябва да забравят какво наследство ни остави БСП“, каза Цветанов.


Leave A Reply