“Единствено и само служебният министър Спас Попниколов е този, който трябва да се извини днес.” Това заяви бившият министър на регионалното развитие и благоустройството от ГЕРБ Лиляна Павлова във профила си в социалната мрежа “Фейсбук”.

Лиляна Павлова Снимка: БГНЕС

Лиляна Павлова
Снимка: БГНЕС

“Защото публично изрече неистини от ефира на национална медия, че “не е уволнил нито един служител на АПИ“, а всъщност уволнените от Спас Попниколов и Огнян Герджиков са 4: Дончо Атанасов – председател на УС на АПИ /все още е болничен/; Георги Златев – директор на дирекция „Поддържане на пътната инфрастурктура“, Веселин Николов – директор на ОПУ София и в допълнение Парашкев Кръстев – изпълнителен директор на „Автомагистрали„ ЕАД”, уточни тя.

Спас Попниколов

Спас Попниколов, Снимка: БГНЕС

По думите й той публично и нееднократно Попниколов е поставил под съмнение професионализма “на една работеща администрация като АПИ”. Тя е категорична, че той дължи извинение и на всички членове на Камарата на строителите в България.

Реакцията на Павлова идва след като служебният министър обяви, че е сезирал Прокуратурата за нарушения в програмата за саниране.

yua4ua


Share Follow

Leave A Reply