Математически и програмно коалиция между ГЕРБ и Патриотите не би издържала. Това коментира лидерът на „Воля” Веселин Марешки в студиото на БТВ. Той посочи, че двете партии трябва да вървят по програмата си, а не само да се гледа математически .

Марешки очаква след срещите с БСП и ДПС да се седне на една маса и с неговата формация. Засега обаче никой не е търсил партията му за разговори. Веселин Марешки очаква конструктивен диалог. Предстояло да се докаже, че партията му е позиционирана в политическия център-дясно и това я прави естествен партньор.

Разследването за дъмпинг на цените на горива бизнесменът посочи, че е било част от черна кампания, направена за очернянето на „Воля” и целяща да отврати хората да гласуват. По думите му е постигнала ефекта си.бензиностанция

Марешки коментира и данните за монопол върху данъчните складове на горива. Той сподели, че му е било отказвано да складира свои горива, тъй като нямало капацитет. Веселин Марешки обясни решението на КЗК, че няма картел на пазара на горива с това, че явно е имало обмен на информация между служители, от които ценообразуването не зависи.

Марешки посочи още, че смята да ходи редовно на работа като депутат и в началото ще ползва ведомствено жилище, тъй като няма имот в София.


Leave A Reply