Прекъсват водоснабдяването в някои части на София на 19 април, съобщават от пресцентъра на ”Софийска вода” АД. Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Св. Наум“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Св. Теодосий Търновски“ от ул. „Кръстьо Сарафов“ до ул. „Йоан Екзарх“
по бул. „Св. Наум“ от ул. „Св. Теодосий Търновски“ до бул. „Черни връх“, хотел „Хемус“
по ул. „Кръстьо Сарафов“ от ул. „Св. Теодосий Търновски“ до ул. „Милин камък“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Теодосий Търновски“ ъгъла с ул. „Св. Наум“.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „20 ти април“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „20-ти април“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Лайош Кошут“
по ул. „Лайош Кошут“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „20-ти април“

Софийска вода

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „20-ти април“ ъгъла с ул. „Лайош Кошут“.
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поп Богомил“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Поп Богомил“ от ул. „Будапеща“ до ул. „Веслец“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поп Богомил“№19.
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Козлодуй“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 18.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Козлодуй“ от бул. „Княгиня Мария Луиза“ до ул. „Цар Самуил“
по ул. „Цар Самуил“ от ул. „Селиолу“ до ул. „Козлодуй“

Софийска вода, БНР

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козлодуй“ ъгъла с ул. „Цветан Минков“.
Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Бистришко шосе“ с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Вилна зона „Бункера“ При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бистришко шосе“ ъгъла с ул. „Юрушка църква“.

вода

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велчо Атанасов“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Блага Димитрова“ от ул. „Велчо Атанасов“ до ул. „Георги Пеячевич“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Блага Димитрова“ ъгъла с ул. „Петър Богдан“.
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Капитан Райчо Николов“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Капитан Райчо Николов“ от ул. „Бесарабия“ до ул. „Рилска обител“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Капитан Райчо Николов“ ъгъла с ул. „Бесарабия“.
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“ с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Аличо“ от ул. „Пейо Яворов“ до ул. „Цар Борис III“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Аличо“№5.
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал на бул. „Лазар Михайлов“ кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Лазар Михайлов“ от ул. „Родна песен“ до ул. „Глас народен“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Лазар Михайлов“ ъгъла с ул. „Геле Китов“ .
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Share Follow

Leave A Reply