Бившият капитан на националния отбор по футбол Димитър Бербатов получи своята диплома по “Спортен мениджмънт” в НСА. След това бившият нападател на Манчестър Юнайтед, бе попитан дали мисли да управлява един ден българския футбол, на което отговори, че може да стане и министър.

Снимка: Sportal.bg

Снимка: Sportal.bg

“С тази диплома мога да бъда управленец. Дали мога да застана начело на БФС? Да, аз мога да бъда и министър с тази диплома, нали? Трябва да се целим високо, но всичко с времето си. Сега още играя футбол, а впоследствие ще видя какво ще решавам, но се опитвам паралелно да правя всички неща. Догодина ще бъда на 37 години и полека-лека приключвам с футбола.

Снимка: Sportal.bg

Снимка: Sportal.bg

Впоследствие с инструментите, които имам, в случая моята диплома, ще ми помогнат, ако реша да се занимавам с управление, или мога да поискам да съм министър. Мога и без диплома най-вероятно, но няма да е 100% изпълнено всичко. Като се погледна в огледалото и нещо няма да е както трябва. В момента всичко си е по местата.

Снимка: Sportal.bg

Снимка: Sportal.bg

Сега отивам да тренирам за мача на Христо Стоичков, който ще бъде интересен. Ще дойдат хора, ще се забавляваме. Дали може след Индия да се върна по терените на Първа лига? Нищо не е изключено, нищо не е изключено. Трудно се отказва човек! Като бях малък си мислех, че стигна ли Манчестър Юнайтед, после се отказвам, но това са детски неща. Откажеш ли се, няма връщане. Колкото мога, ще играя, сподели Бербатов в НСА, цитиран от Спортал.


Share Follow

Leave A Reply