Възстановено е движението по бул.“Княз Ал. Дондуков“ в участъка от ул.“Г.С.Раковски“ до бул.“Васил Левски“, съобщиха от Столична община. Изпълнителят на обекта ще продължи работа по тротоарите в участъка от ул.“Г.С.Раковски“ до бул.“Васил Левски“.

снимка: dnes.bg

снимка: dnes.bg

Ремонтът на 4-тия участък от булеварда започна на 15 септември, след пускането на движението остават довършителните дейности. Участъците на бул.“Княз Ал. Дондуков“ – от Министерски съвет до ул. „Г. С. Раковски” и от бул.„Васил Левски“ до „Кракра“ бяха отворени за движение на 15.09.2017 г. Изцяло са подменени релсовия път на старото трамвайно трасе и контактната мрежа. По релсовия път са поставени и специални гумени заглушители. Частта от Министерски съвет до ул.“Г.С.Раковски“, която е в историческия център бе реконструирана с гранитен паваж, а в участъка от бул.„Васил Левски „до ул.„Кракра“ е положена асфалтова настилка. Изградена е велоалея, обновено е осветлението.
Дондуков
Днес ще бъде пуснато и движението по бул.“Монтевидео“ от ул.“Маестро Кънев“ до ул.“Народно хоро“. Продължава изграждането на бул.“Монтевидео“ в участъка между ул.“Народно хоро“ до ул.“Боряна“.


Share Follow

Leave A Reply