Фондация “За Нашите Деца” стартира благотворителна кампания в подкрепа на деца, лишени от майчина обич.

Всеки ден в България поне две деца се разделят със своите родители, като 90% от тях са бебета под 1 годинка.За хиляди български деца, 8 март е един ден от годината без специално значение, защото те растат без любовта и топлината на семейство.

Тази година фондация „За Нашите Деца“ ще посвети деня, в който почитаме и благодарим на майките си, на децата, които няма на кого да благодарят.

Обръщаме се към Вас – хората, които вярват, че всяко дете има право да расте в семейство – щастливо, обичано, обгрижвано, пишат от фондацията. Всеки от нас може да помогне за сбъдване на тази съкровена мечта, за да виждаме повече детски усмивки.

фондация За Нашите Деца_кампания за 8 мар

Вместо красив букет цветя, или луксозна кутия шоколадови бонбони за любимата жена и майка, дарете пакет пелени или сумата, която сте заделили за подарък, в подкрепа на деца без семейство.

Дарените средства ще бъдат използвани за закупуването на бебешка козметика, адаптирано мляко, пелени и други консумативи, необходими в грижата за новороденото през първите месеци от неговия живот.

Можете да подкрепите най-уязвимите деца, като донесете пелени в един от центровете на фондация „За Нашите Деца“, или дарите избрана от вас сума онлайн чрез нашия сайт www.detebg.org, или по банков път – (IBAN: BG 32 RZBB 9155 1060 5337 67).

Можете да ни намерите на адрес:

Център за Обществена Подкрепа „Света София“ – гр. София, ул. „Гюешево“ №21,
Център за настаняване от семеен тип „Детска къща“ – гр. София, ул. „Охридско езеро“ №2,
Център за Обществена подкрепа „За деца и родители“ – гр. Пловдив, бул. „Марица“ №21,
Централен офис – гр. София, бул. „Христофор Колумб“ 64, София Еърпорт Център, Логистичен център, сграда Б 2, етаж 2.

Кампанията ще продължи до 11 март, включително. Набраните материални дарения и средства ще бъдат обявени на сайта и фейсбук страницата на фондацията на 12 март.


Leave A Reply