“Всеки български гражданин трябва да има условия да развива и прилага своите таланти и качества в работа, която му носи не само средства за по-висок стандарт на живот, но и удовлетворение”, пише в позиция на партия “Воля” по случай деня на труда 1 май.

снимка: YouTube

снимка: YouTube

От партията смятат, че през годините на прехода партиите на статуквото, корупцията и картелите са създали тотално изкривена и грешна представа в обществото за това как може да се успее в България. “Да не говорим за пагубното влияние на т.нар. игри на късмета напоследък, които промиват мозъците на хората, че с търкане на картончета щастието ще им се усмихне – без труд и без образование”, се посочва още в позицията.

снимка: foreignpolicy.com/

снимка: foreignpolicy.com/

“Смятаме, че ролята на политиците е да подредят държавата така, че да върнат справедливостта, да поставят ценностите на нацията по местата им. Да изградят стабилна средна класа, за да няма пропаст богати-бедни”, посочват от партията. “Трудът е този, който създава блага и води до просперитет на народа и отделния човек. За това обаче е нужно държавниците на всички нива да са почтени хора”, допълват от “Воля”.


Share Follow

Leave A Reply