“Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщиха от дружеството. Във връзка с реконструкция на съществуващ водопровод в жк. “Военна рампа” се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 ч. на живеещите в района на кв. “Орландовци”, в карето между ЖП линия Река Суходолска, ул. “Първа българска армия”, ул. “Нешо Бончев”, ул. “Планинско цвете”, ул. “Снежник”, ул. “Първа българска армия”, ул. “Каменоделска”, ул. “Кожарска”, Владайска река, ул. “Дан Колов”, ул. “Воднянка”, ул. “Липов цвят”, ул. “Жак Дюкло”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно леко повишаване на мътността на водата.

Поради монтаж на спирателен кран се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 ч. на живеещите в района на в. з. Бункера. Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. “Павел Красов”, в кв. “Горубляне” се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 ч. на живеещите на ул. “Павел Красов” между ул.”Шиндра” и ул.”Селището”.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. “Проф. Борис Йоцов” във в. з. Симеоново-Драгалевци се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 16.30 ч. на живеещите в района на ул. “Проф. Борис Йоцов” от ул. ” Хилендарски манастир” до ул. “Проф. Борис Йоцов” 39, на ул. “Огюст Дозон” от ул. “Проф. Борис Йоцов” до ул. “Георги Заркин”, на ул. “Шарколията” от номер 2 до ул. “Огюст Дозон”.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2, в кв. “Враждебна” се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 16.30 ч. на живеещите в района на ул. 30, ул. 5, ул. 8 и ул. 32.

Заради монтаж на водомерeн възел на ул. “Китна”, в кв. “Княжево” се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 15.00 ч. на живеещите в района на ул. “Китна”. Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. “Кремиковци” се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 ч. на живеещи в района между улиците “Чавдар”, “Кремиковска”, “Река Елешница” и “Славянка”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа “Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска.


Share Follow

Leave A Reply