„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 9 юли 2018 г. (понеделник), съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Разград“ в ж. к. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на улицата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Разград“ бл. 35А. Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вяра“ в кв. „Модерно предградие, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Проф. Янаки Моллов“, ул. „Железен мост“, ул. „Кирил Дрангов“ и ул. „Динамо“.Софийска вода, БНР

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“23-ти декември“ ъгъла с ул. „Вяра“. Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Перуника“ в с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в следните райони:
– участъка на ул. „Перуника“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Ген. Гурко“;
– участъка на ул. „Асен Игнатов“ от ул. „Пчелина“ до ул. „Асен Игнатов“ №31.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перуника“ ъгъла с ул. „Асен Игнатов“.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вит“ в с. Иваняне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в районите:
– ул. „Вит“, ул. „Силистра“;
– участъка на ул. „Кокиче“ от ул. „Еделвайс“ до края на улицата.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Вит“ ъгъла с ул. „Кокиче“. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.


Share Follow

Leave A Reply