„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 2 август, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „ Едуард Генов“ жк. „Малинова долина“ , се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл.21, бл. 22, бл. 23,бл. 24, бл. 25, бл. 27

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 22 ъгъла с бл. 23 .
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сопот“ жк. „Хаджи Димитър“ , се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Сопот“ от ул. „Васил Кънчев“ до ул. „Проф. Иван Шишманов“.Софийска вода

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сопот“ пред бл. 145.
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Максимов“ жк. „Гео Милев“ , се налага спиране на водоподаването от 11.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Христо Максимов“ от ул. „Симеонов век“ до ул. „Елисавета Багряна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Максимов“ ъгъла с ул. „Благородна“.
Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Чавдарица“ кв. „Изгрев“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 13.30 до 16.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „София“ от ул. „София“ №102 до края на улицата и ул. „Чавдарица“.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „София“ ъгъла с ул. „Чавдарица“.
Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. 756 и ул. „Димитър Шишманов“ кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Димитър Шишманов“, ул. „Еделвайс“, ул. 646, ул. 754, ул. 756 от ул. 755 до ул. 757.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. 756 №2; ул. „Димитър Шишманов“ ъгъла с ул. 754. Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“ с. Казичене , се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 19.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Троянов път“, ул. „Цар Борис III“, ул. „Васил Левски“, ул. „Кръстю Пастухов“

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Борис III“ №57. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.


Share Follow

Leave A Reply