Вината PIXELS на New Bloom Winery са официалният винен партньор на Световното първенство по художествена гимнастика. Специално за спортното събитие родната изба е осигурила PIXELS Совиньон блан, PIXELS Шардоне, PIXELS Розе от сорта Гренаш и пенливо вино PIXELS от италианския сорт Глера, от който се прави Просеко. Избата е една от най-популярните у нас с марките Verano Azur, PIXELS, Face-to-Face. „Вината PIXELS се правят с „внимание към всеки детайл“.

informo.bg1

Тази прецизност и желание за съвършенство откриваме и във взискателен и много красив спорт като художествената гимнастика, в който България е записала името си със златни букви. За нас е чест да подкрепим подобно събитие и пожелаваме успех на българските златните момичета“, коментираха от производителя New Bloom Winery. Спортните легенди ще опитат пенливото вино PIXELS, което тази година влезе в селекция на американския вестник Washington Post за най-добри разхлаждащи напитки на лятото. Розето PIXELS получи златен медал от „Световното по вино“ – Concours Mondial de Bruxelles, а Совиньон бланът има отличия и от Los Angeles International Wine Competition.

informo2 (1)

България за трети път в историята на художествената гимнастика е домакин на шампионат на планетата, но за първи път това ще се случи в столицата – София. През 1969 и 1987 година състезанията са се провели във Варна. Очаква се финалите да бъдат посетени от над 9000 български и чуждестранни зрители, съобщават организаторите. 350 грации от 61 държави ще участват в надпреварата. Българският ансамбъл е с амбиции да влезе в топ 3.


Share Follow

Leave A Reply