След като пожела успех на волейболните национали във Варна, министър-председателят Бойко Борисов се насочи към Бургас, където инспектира строежа на спортната зала “Арена Бургас”, предаде Канал 3.

"Арена Бургас", снимка: БГНЕС

“Арена Бургас”, снимка: БГНЕС

Спортното съоръжение е без аналог и се очаква веднага след завършването му Бургас и страната ни да кандидатстват за домакинство на различни първенства. Залата е разделена функционално на четири подобекта: основна зала за лека атлетика, хандбал, баскетбол, бойни спортове, волейбол и др., в това число концерти, конференции и конгреси, малка зала с капацитет 1500 души, тренировъчна зала и открит етажен паркинг с над 800 места.

гимназия, снимка: БГНЕС

гимназия, снимка: БГНЕС

След това Бойко Борисов присъства и на откриването на новата и модернизирана Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации в Бургас.

гимназия, снимка: БГНЕС

гимназия,
снимка: БГНЕС

Там той коментира и думите на Корнелия Нинова, която от разложкото село Баня обяви, че управляващите са на финала си, а пък БСП вече водели дискусии за бъдещето.

“Аз не съм на СПА център като БСП, аз работя – откривам училища, технологични паркове, зали. Не ме интересува какво казва Корнелия Нинова. Само да ѝ покажат снимките на г-жа Нинова и да не коментира. Снимките на технологичното училище, на технологичните паркове, на роботите, на децата – какво сме направили, а не какво ще направим”, каза премиерът и лидер на ГЕРБ.


Share Follow

Leave A Reply