Днес, 30 април, в Министерския съвет се състоя среща с народните представители от ВМРО във връзка с зачестилите случаи на циганска агресия срещу служители на МВР и Министерството на отбраната. На срещата присъстваха Ангел Джамбазки, Александър Сиди, доц. д-р Милен Михов, Юлиан Ангелов, Красимир Богданов, Атанас Стоянов, както и заместник-министърът на правосъдието от квотата на ВМРО проф. Николай Проданов.

896-504-bojko-borisov-800x450

Вчера след инцидента в Куклен, при който пострадаха двама полицаи и беше счупена патрулна кола, от ВМРО поискаха спешното приемане на Концепцията срещу циганизацията, предложена от заместник министър-председателя по обществен ред и сигурност, министър на отбраната и лидер на ВМРО – БНД Красимир Каракачанов. “Отново поискахме служителите на реда да получат неприкосновеност и настояхме внесените в Народното събрание законопроекти за неизбежната отбрана, а именно отпадането на бързото производство за тежки престъпления, отпадането на „споразуменията“ с Прокуратурата и повишаване на наказанията за маловажни кражби да бъдат придвижени и гласувани в спешен порядък”, посочват от ВМРО.

снимка: ТАСС

снимка: ТАСС

Бяха обсъдени проектите за модернизация на армията. Всички теми бяха подробно представени и обсъдени с министър–председателя Бойко Борисов.


Share Follow

Leave A Reply