За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак през летния сезон, “БДЖ-Пътнически превози” ЕООД въвежда петнадесетдневна предварителна продажба на билети за всички бързи влакове и за бързите влакове със задължителни запазени места. Предварителната продажба ще бъде в сила до края на септември 2019 г., съобщават от превозвача.

static-map

Предварителна продажба на билети и резервации за седящи места ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната. Пътниците, които желаят да пътуват в спален или кушет вагон, могат да закупят спално място 30 дни преди датата на пътуване. Тридесетдневният срок за предварителна продажба на спални и кушет места важи през цялата година.

бдж, влак

Клиентите на БДЖ могат да получат информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси и гишетата “Информация” в железопътните гари, както и на националния информационен телефон 0700 10 200. От БДЖ напомнят на своите клиенти, че за определени влакове могат да закупят онлайн билет за своето пътуване.


Share Follow

Leave A Reply