Най-красивата китайка за 2019 Роузи Джу Син, обявена за „Мис Китай“, бе забелязана по родното Черноморие. Красавицата стана част от журито на конкурса „Мис Созопол“ този уикенд и остана очарована от българското вино. Тя опита бялото вино и розето в марката Verano Azur на New Bloom Winery. Винената серия бе специален партньор на събитието.

1CBB09CD9-B2B0-4B49-BFC3-6B5582558BD6

Любопитна подробност е, че именно избраната за „Мис Verano Azur” Ирена Иванова по-късно грабна и голямото отличие на „Мис Созопол“, с което си осигури място и в националното състезание „Мис България“. Ирена е на 19 година, зодия Риби, занимава се с художествена гимнастика и народни танци. А от тази година ще учи „Аграрен бизнес“ във Варненския икономически университет. Церемонията, която конкурираше по блясък и организация световните конкурси, се състоя в туристически обект номер 1 на България Замъка “Влюбен във вятъра” в Равадиново. На награждаването присъстваха над 200 души. Всички имаха възможност да се насладят на събитието с чаша от вината на хайлайфа Verano Azur. Подгласнички на Ирена станаха 18-годишната Ралица Ненова, Магдалена Спиртова и Александра Загорчева и двете на 16 години.

2DF9C6389-BD9C-42F7-A569-D5BCEFEC9DD0
Verano Azur е една от най-популярните марки на родния винен пазар и емблематична за New Bloom Winery. Марката се превърна в любим летен аксесоар на родните красавици, а вече впечатлява и чуждестранните красавици. Цялата серия е посветена на малките удоволствия в живота, които са на едно развъртане на винтовата капачка разстояние, разказват от производителя. Гостите на „Мис Созопол“ харесаха много новото бяло вино Verano Azur, произведено от италианския сорт Глера, по-познат с името „prosecco”.

verano_azur_

Именно от него в Италия правят пенливото и така популярно едноименно вино. У нас експериментаторите от New Bloom Winery дават шанс на този сорт да разгърне потенциала си в неговия „тих“ вариант – т.е. без мехурчета. Водеща на шоуто бе оперната прима Весела Нейнски – първата „Мис Созопол“. А настоящата „Мис България“ Теодора Мудева представи уникални танци.


Share Follow

Leave A Reply