“Предстои да вземем решение дали ще издигнем кандидат за кмет на София”, каза председателят на НФСБ Валери Симеонов след регистрацията на партията в ЦИК за местните избори. “София е черешката на тортата, оставяме си я като десерт накрая”, добави още председателят на НФСБ.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Симеонов коментира, че ако Волен Сидеров се кандидатира за кмет на София, няма да го подкрепи. “В личен и в партиен план няма да гласувам за него”, добави още Симеонов. Той посочи, че заличаването на парламентарната група на “Обединени патриоти” по искане на Волен Сидеров е невъзможно. “Не четат ли наредбата, закона, правилника на Народното събрание? Лишено е от юридическо основание. Тъжно ми е да го казвам на хора, които имат висше юридическо образование”, допълни още Симеонов.

Волен Сидеров

“Успех на местните избори ще бъде да имаме повече кметове в по-големи градове. Издигаме абсолютно достойни кандидати, зад мен е господин Атанасов. Аз не знам по-добър и по-популярен човек в Пловдив от него и човек, който на практика да е доказал своите управленски и професионални способности и качества”, обясни Симеонов.

Славчо Атанасов, снимка: БГНЕС

Славчо Атанасов, снимка: БГНЕС

“Издигаме в Добрич Йордан Апостолов, абсолютно успял бизнесмен, народен представител от настоящото Народно събрание, човек с огромна популярност, с опит. Все такива издигаме по принцип”, добави още председателят на НФСБ. Той коментира, че в Бургас кандидат за кмет е д-р Пламен Миразчийски. “Един от най-известните хирурзи в България. Талантлив човек, със златни ръце и с богат управленски опит, в момента ръководи многопрофилната болница в Бургас, най-голямото лечебно заведение в Югоизточна България”, посочи Симеонов.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

По думите му местният вот може да разклати управляващата коалиция. “Ако пак се използват тези отвратителни манипулации в изборния ден, особено, каквито бяха направени в Пловдив, бъдете сигурни, че коалиция няма да има”, допълни Валери Симеонов.


Share Follow

Leave A Reply